ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ευχόμαστε σε όλους του συναδέλφους μία καλή δικαστική χρονιά, με υγεία, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία, και σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε παρόντες ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν, προσπαθώντας να δίνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους αλλά και με τη συνέχιση παρουσίας της πανδημίας του covid-19, θα θέλαμε να εκφράσουμε προς όλους και όλες την ισχυρή μας προτροπή για συμμετοχή στον εμβολιασμό κατά του covid-19, μεριμνώντας για την, κατά το δυνατόν, υγειονομική θωράκιση του κλάδου μας, παράλληλα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας. Άλλωστε, η συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, δεν αποτελεί καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωσή μας για να μείνουμε όλοι υγιείς.

Πρέπει όλοι να μεριμνήσουμε για τη δημιουργία συνθηκών ασφαλείας που θα μας επιτρέψουν να πάρουμε τη ζωή μας πίσω επιστρέφοντας στην κανονικότητα. Πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία των δικαστηρίων τηρώντας  απαρέγκλιτα τους όρους λειτουργίας και τα μέτρα ασφαλείας που έχει υποδείξει ο ΕΟΔΥ: χρήση μάσκας, αντισηπτικού, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή συνωστισμού.

Επίσης, καλούμε τους συναδέλφους να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις στα δικαστήρια και να χρησιμοποιούν, όπου αυτό είναι εφικτό, ηλεκτρονικά μέσα για την εξυπηρέτησή τους.

Λειτουργώντας υπεύθυνα, με αλληλεγγύη και συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης, ας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της ανοσίας με τον εμβολιασμό μας και για την αποφυγή διασποράς του ιού με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, προς όφελος καθενός και καθεμίας χωριστά αλλά και του συνόλου γενικότερα. 

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη του Νέου Δικαστικού Έτους, σας ενημερώνουμε ότι την 17η Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στο αίθριο του ισογείου του Δ.Μ.Θ. θα τελεσθεί Αγιασμός.

ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 
Συνημμένα αρχεία: