Δικτύωση Δικηγόρων

Τι είναι η Δικτύωση των Δικηγόρων;

Η Δικτύωση Δικηγόρων (LawThessNet) είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να συνδέονται, να μοιράζονται και να συνεργάζονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

 

Τι παρέχει η δικτύωση;

Δικτύωση δικηγόρωνΗ εφαρμογή της ηλεκτρονικής δικτύωσης δίνει την δυνατότητα σε ένα δικηγόρο να διατηρεί μια προσωπική δημόσια σελίδα, η οποία ουσιαστικά αποτελεί το κοινωνικό του προφίλ. Μέσω αυτή της σελίδας, μπορεί να συνδέεται με κοινωνικά προφίλ άλλων δικηγόρων – μελών του συλλόγου, να αναπτύσει ηλεκτρονικές συζητήσεις, να δημοσιεύει αναρτήσεις στο προσωπικό του blog και να σχολιάζει σε αναρτήσεις άλλων δικηγόρων συνδεδεμένων με αυτόν.

 

 

Είμαι μέλος του ΔΣΘ, πως βλέπω την δημόσια σελίδα μου;

Η σελίδα σας έχει το δικό της σύνδεσμο! Αυτό σημαίνει ότι επιπρόσθετα της πρόσβασης μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου, κάθε δικηγόρος έχει το προσωπικό του σύνδεσμο από τον οποίο είναι διαθέσιμη η προσωπική του ιστοσελίδα.

Ωστόσο, μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου, μπορείτε να επεξεργαστείτε την δημόσια σελίδα σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε login στην σελίδα του συλλόγου
  2. Πλοηγηθείτε στο πάνω μέρος της σελίδας, στο μενού [Μετάβαση]
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή [Η δημόσια σελίδα μου]

Διαβάστε περισσότερα για την δημόσια σελίδα σας εδώ