Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Γραφείο Δικηγόρου

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Γραφείο;

Το Ηλεκτρονικό Γραφείο Δικηγόρου αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την μετάβαση του δικηγόρου σε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας το οποίο είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Χωρίς εγκατάσταση επιπλέον λογισμικών, με μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο, κάθε δικηγόρος του Δ.Σ.Θ. έχει πάντα στη διάθεσή του ένα πλήρες ηλεκτρονικό γραφείο, το οποίο περιλαμβάνει φακέλους και έγγραφα υποθέσεων, σημειώσεις, ημερολόγιο γεγονότων, φύλλα χρέωσης ανθρωποχρόνου, έγγραφα και δεδομένα υποθέσεων.

 

Πως έχω πρόσβαση στο γραφείο;

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό γραφείο δικηγόρου έχουν όλοι οι δικηγόροι που αποτελούν μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 

Πως συνδέομαι;

Όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης διαθέτουν τον προσωπικό τους λογαριασμό πρόσβασης στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ώστε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα.

Αν δεν διαθέτετε στοιχεία πρόσβασης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πληροφορικής του συλλόγου στο τηλέφωνο: 2310 507435.

 

 

Που είναι η εφαρμογή του γραφείου;

Μόλις πραγματοποιήσετε την είσοδό σας στην πύλη του συλλόγου, πλοηγηθείτε στο πάνω μέρος της σελίδας όπου θα δείτε την επιλογή [Μετάβαση]. Στις επιλογές που εμφανίζονται, κάντε κλικ στην επιλογή [Το γραφείο μου].

 

Υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης για το γραφείο μου;

Φυσικά! Το εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής του ηλεκτρονικού γραφείου είναι διαθέσιμο στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού σας γραφείου.