ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΖΕΝ/ΤΕΡ

Music Mirror

http://www.musicmirror.gr/php/

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΖΕΝ/ΤΕΡ (Info)

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ και το σύννεφο ΖΕΝ/ΤΕΡ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

xrysa pappaΚυκλοφορεί από τον «ΚΑΘΡΕΦΤΗ ήχων αληθινών» το (CD) ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ και το σύννεφο ΖΕΝ/ΤΕΡ. Περιεχόμενο τραγούδια της Χρύσας Παπά που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια και ηχογραφήθηκαν με την συνεργασία και συμμετοχή πολλών. «Αυτή η δουλειά είναι η συνάντηση 15 μουσικών γύρω από την αγωνία μου του πως θα ξεπεράσω το θάνατο, του πως θα αποδεχθώ την μια στιγμή ύπαρξης που ονομάστηκε ΖΩΗ, την οποία μου χάρισε η σύμπτωση τεραστίων δυνάμεων ορατών και αοράτων. Ευχαριστώ όλους τους μουσικούς που συνέβαλλαν στην δημιουργία αυτού του CD».

Πρόκειται γιά ηλεκτρικές μπαλάντες με στίχο έντονα ποιητικό που επεμβαίνει στα δρώμενα της ζωής και της πόλης και προτείνει λύσεις. Ενώ το συνολικό ύφος της δουλειάς εντάσσεται στο rebel rock και πλαισιώνεται εικαστικά από μιά ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση με εξώφυλλο μιά πανοραμική φωτογραφία της Θεσσαλονίκης.
Συμμετείχαν οι μουσικοί: Ακουστική κιθάρα, φωνή Χρύσα Παπά, Ηλεκτρική κιθάρα Βασίλης Κεχαγιάς, Σταύρος Ρωσσόπουλος, Κώστας Οικονόμου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φώτης Παπασταύρου, Φώτης Πουλής Βιολί Λάμπρος Αθανασόπουλος, Θοδωρής Γκότσης,Tύμπανα Νίκος Φουντουκίδης , Μπάσο Γιώργος Παύλου, Μιχάλης Τσιούμας, Πλήκτρα Χρήστος Τρεσίντσης, Διαμαντής Καραγιαννακίδης, Πλήκτρα και προγραμματισμός Άκης Κατσούπακης.

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ – Βιογραφικό. Γεννήθηκε στην Βέροια και σπούδασε Νομικά. Ασχολείται με το τραγούδι από τα φοιτητικά της χρόνια και συμμετείχε σε συγκροτήματα

Το Σύννεφο Ζέν/Τερ: Η Φιλοσοφία του

Το Σύννεφο Ζέν/Τερ αντιπροσωπεύει την εσωτερική αγνότητα του ανθρώπου εκείνου που τον διακρίνει το θάρρος, ο φιλελευθερισμός και η δύναμη, η θεϊκή σπίθα θα τολμούσα να πω, που είναι η πηγή της έμπνευσης η οποία καταφέρνει να τον κάνει να βαδίζει αγέρωχος και άσπιλος μέσα από τις κοινωνικές δυσμορφίες, αποτέλεσμα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αυτή εξάλλου είναι η τραγικότητα της ανθρώπινης φύσης. Το Σύννεφο Ζέν/Tερ, είναι ένα σύννεφο οργόνης όπου η οργόνη είναι η ίδια η κοσμική ύλη, η ουσία της ύπαρξης και του Σύμπαντος. Το Ζέν σημαίνει φιλοσοφία και το Τερ (από το τέρρα): σημαίνει γη. Άρα, το Σύννεφο Ζέν/Tερ είναι μια φιλοσοφία για τη γη και ειδικά στοχεύει στην αναμόρφωση των κοινωνικών συστημάτων των πόλεων και στην ανάδειξη μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Ο στίχος όντας ποιητικός εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό και στοχεύει στην ηθική ανάπλαση των ανθρώπων και της νεολαίας, μια που η δημιουργός (Χρύσα) όντας πολυδιάστατη προσπαθεί ν? αλλάζει και να εξελίσσεται συνεχώς. Αλλάζει προσωπικότητες
χωρίς ποτέ να προδίδει την αυθεντικότητα της ύπαρξης, τη δύναμη του να παραμένεις αγνός σαν παιδί. Το Σύννεφο Ζέν/Tερ μπορεί να είναι εκείνο το ίδιο σύννεφο που βλέπουμε στις βυζαντινές αγιογραφίες να στηρίζει τον Χριστό και ουσιαστικά είναι ένα μήνυμα ανάστάσης, δηλαδή μιας νέας θέσης στη ζωή. Το σύννεφο Ζέν/Tερ σκοπεύει να υπάρξει σ? ένα Rock συγκρότημα με ταυτότητα. To cd είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και κατά οιασδήποτε μορφής βίας.

Η κυρία Χρύσα Παπά (Χρυσή Παπαδοπούλου) είναι συνάδελφος και μέλος του Δ.Σ.Θ.

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑ και το σύννεφο ΖΕΝ/ΤΕΡ

1.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
3.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
4.ΑΠ? TA ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
5.ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΖΕΝ/ΤΕΡ
6.Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ
7.ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
8.ΓΥΜΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
9.ΟΥΤΟΠΙΚΟ “3000”
10.ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΓΡΑΣΙΔΙ                      
 
xrysa pappa xrysa pappa