Τον Δ.Σ.Θ. επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Εσκί Σεχίρ

Θεσσαλονίκη, 30 Οκτωβρίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Τον Δ.Σ.Θ. επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Εσκί Σεχίρ
Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν στα γραφεία του Δ.Σ.Θ. 25μελή αντιπροσωπεία από τον Δικηγορικό Σύλλογο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο μερών.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., κ. Μανόλης Λαμτζίδης παρουσίασε την ιστορία και τη σύνθεση του Δ.Σ.Θ., τα κύρια χαρακτηριστικά του επαγγελματικού σώματος των δικηγόρων, καθώς και την ευρωπαϊκή και διεθνή παρουσία και δράση του Συλλόγου.
Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Εσκί Σεχίρ, κ. Yusuf Yıldırım, αναφέρθηκε στην κατάσταση και στις συνθήκες του δικηγορικού επαγγέλματος στην Τουρκία και εξέφρασε την πρόθεσή τους για τη διοργάνωση εκδηλώσεων από κοινού με τον Δ.Σ.Θ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Θ. εκπροσωπήθηκε, εκτός από τον Πρόεδρο, κ. Μανόλη Λαμτζίδη, από τον Γεν. Γραμματέα, κ. Νικόλαο Βαλεργάκη, τον Β? Αντιπρόεδρο, κ. Παντελή Ραδίση και τα Μέλη του Δ.Σ., κκ. Ελευθέριο Μυλωνά και Ιωάννη Μακρή.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ