Nομική βοήθεια ΚΕΘΕΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Με την με αριθμό 82/1.7.2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ
ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕ.Θ.Ε.Α.), για την παροχή νομικής βοήθειας στα θεραπευμένα σε αυτό άτομα για την εκπροσώπησή τους ενώπιον των Δικαστηρίων και τη διευθέτηση άλλων νομικών τους εκκρεμοτήτων, που συνδέονται με την πιο πάνω ιδιότητά τους.

Τον δικηγόρο θα επιλέγει ο ιδιώτης από ειδικό κατάλογο που θα τηρείται στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τους όρους της ειδικής σύμβασης που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΕ.Θ.Ε.Α., αντίγραφο της οποίας είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων. Για τις προσφερόμενες υπηρεσίες οι δικηγόροι θα αμείβονται με το ποσό της προείσπραξης για τις παραστάσεις τους στα Δικαστήρια ή την κλίμακα αμοιβών που προβλέπει ο Κώδικας Δικηγόρων και οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις που αναφέρονται στην χρονοχρέωση.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσία σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, παρακαλούνται να υποβάλουν σχετική δήλωση μέχρι 20 Οκτωβρίου 2009 στο γραφείο 411 του Δ.Σ.Θ. προκειμένου να δημιουργηθεί ο ειδικός προς τούτο κατάλογος.

Ο Πρόεδρος
Μανόλης Αν. Λαμτζίδης

Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Εμ. Βαλεργάκης