Ξεκίνησε στην Αθήνα στις 31-01-2011 τη λειτουργία του, το πρώτο δικηγορικό διαδικτυακό ραδιόφωνο στην Ελλάδα, το Juria Radio

Θεσσαλονίκη, 22-02-2011
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ξεκίνησε στην Αθήνα στις 31-01-2011 τη λειτουργία του, το πρώτο δικηγορικό διαδικτυακό ραδιόφωνο στην Ελλάδα, το JuriaRadio, το οποίο εκπέμπει από τη νέα δικηγορική ιστοσελίδα www.juria.gr και έχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση από συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα.  
Το Juria είναι η φωνή του δικηγόρου. Δεν έχει ύλη, δεν έχει concept: αφορά όλη τη ζωή του δικηγόρου και όχι μόνο τη δουλειά του. Το Juria είναι η κραυγή του δικηγόρου. Είναι κραυγή χαράς, ενθουσιασμού, αλλά και άγχους και εκνευρισμού. Το Juria θέλει να σε ακούει και θέλει να ακούγεσαι. Για αυτό υπάρχει το JuriaRadio και σε περιμένει.
Από τη Θεσσαλονίκη, κάθε Τετάρτη 16.00-17.00, θα μεταδίδεται η εκπομπή «Διαμεσολάβηση και… όχι μόνο» με την Εύη Αυλογιάρη και τη Σοφία Κίλια στις μουσικές επιλογές.
 Έναρξη, αύριο, Τετάρτη 23/2/2011, με καλεσμένους όλους τους υποψήφιους προέδρους του Συλλόγου μας, προκειμένου να ευχηθούν καλή επιτυχία στο JuriaRadio και στην εκπομπή μας.
Συντονιστείτε όλοι στο «JuriaRadio… και οι δικηγόροι έχουν αυτιά!» Το δικό μας ραδιόφωνο.
Επισκεφτείτε το JuriaRadio και στο facebook (http://www.facebook.com/home.php#!/Juriagr), για να ακούσετε το Trailer της εκπομπής.
 
Με εκτίμηση,
Εύη Αυλογιάρη
Δικηγόρος-Διαμεσολαβητής