ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΤΣΟΧΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 03/01/2018

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του Προέδρου του ΔΣΘ, εύχομαι ολόψυχα το 2018 να είναι μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας!

Συναισθανόμενος το βάρος των ευθυνών και τον ρόλο που καλούμαι να επιτελέσω, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και μου αναθέσατε το έργο του συντονισμού του νέου μας Διοικητικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, σας καλώ να εγκαινιάσουμε μια νέα μορφή άμεσης επικοινωνίας με όλους σας: να εμπλουτίζετε τη δράση του Διοικητικού μας Συμβουλίου με ιδέες, προτάσεις, υποδείξεις και να υποβάλλετε όλα τα αιτήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση τόσο της δικηγορικής καθημερινότητας όσο και της απονομής της δικαιοσύνης.

Καθώς η έναρξη της θητείας των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, συμπίπτει με ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της δικαιοσύνης (βλ. ιδίως συναινετικά διαζύγια και νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του θεσμού για τη διαμεσολάβηση), παρακαλώ όσοι επιθυμούν να καταθέσουν άμεσα τις προτάσεις τους στον ΔΣΘ (email: comment.dsth@gmail.com) για τα εν λόγω ζητήματα, ώστε αυτές να ληφθούν υπόψη κατά τη διαμόρφωση των θέσεων του Συλλόγου μας.

Για τις εξελίξεις αυτές, τις σχετικές αποφάσεις και παρεμβάσεις του Συλλόγου μας και της Ολομέλειας των Προέδρων, θα επανέλθουμε άμεσα με σχετική ενημέρωση.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του ΔΣΘ

 

Στάθης Κουτσοχήνας