Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:
“Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ”

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε άλλη μια εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση αυτή τη φορά με τον Όμιλο νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών HU.M.A.N.S.  και με αφορμή την εφαρμογή του νέου νόμου από τον Οκτώβριο 2018.

Οι έγκριτοι ομιλητές της εκδήλωσης, κ.κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Επίκουρος καθηγητής Δ.Π.Θ., Εύη Αυλογιάρη. διευθύντρια κατάρτισης ΙΝΚΑΔΑ και πρόεδρος του ADR HELLENIC CENTER και Αντώνιος Μικροπανδρεμένος μέλος ΔΣ ΔΣΘ και πρόεδρος της επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΔΣΘ, κατάφεραν να παρουσιάσουν το θεσμό της διαμεσολάβησης, να αναλύσουν τις καινοτομίες που εισάγει ο νέος νόμος και να αναδείξουν την ωφέλεια που προσφέρει ο θεσμός αυτός, ως επιλογή εναλλακτικής μεθόδου επίλυσης των ιδιωτικών διαφόρων τόσο από το δικηγόρο όσο και από τον πολίτη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Ευστάθιος Κουτσοχήνας, ο Πρόεδρος των HU.M.A.N.S κ. Ιωάννης Αθανασιάδης, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και ο Ταμίας του ΔΣ  ΔΣΘ, πρόεδρος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων ΔΣΘ κ. Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος συντόνισε την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ Στυλιανός Μαυρίδης, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΣΘ, Γεώργιος Κουτσός, Β’ Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΣΘ, Πέτρος Σαμαράς, Γ. Γραμματέας ΔΣ ΔΣΘ, Ευαγγελία Τσιάλτα, μέλος ΔΣ ΔΣΘ, Βασίλειος Σιαπέρας, μέλος ΔΣ ΔΣΘ, Ζωή Γιαννοπούλου, εκπαιδεύτρια ΙΚΔΘ και ADR International, Σοφία Ζιάκα, εκπαιδεύτρια ΙΚΔΘ, Κωνσταντίνος Μισιαλης, τ. πρόεδρος HU.M.A.N.S.  και πλήθος δικηγόρων, διαμεσολαβητών και νέων επιστημόνων που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις του θεσμού της Διαμεσολάβησης.