Εγγραφή στη λίστα ενημερώσεων (emails) του Δ.Σ.Θ.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποστέλλει ενημερωτικά emails με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία με τα μέλη του,

Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος συνάδελφος δεν λαμβάνει τις ενημερώσεις που αποστέλλονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και επιθυμεί να τις λαμβάνει, θα πρέπει να εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του Δ.Σ.Θ. ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Στο site του Δ.Σ.Θ. (www.dsth.gr) συνδεόμαστε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που μας δόθηκε από την μηχανογράφηση του Δ.Σ.Θ. (Αν δεν γνωρίζουμε τον κωδικό πρόσβασης τον παραλαμβάνουμε από το γραφείο μηχανογράφησης του Δ.Σ.Θ. (Γραφείο 435)

2. Στο μενού eΥπηρεσίες επιλέγουμε Εγγραφή στη λίστα ενημερώσεων του Δ.Σ.Θ. και στη συνέχεια εισάγουμε το όνομα, επίθετο και email μας.

Οι ασκούμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν στη λίστα ενημέρωσης του Δ.Σ.Θ. μπορούν να το κάνουν μέσω των δικηγόρων στους οποίους κάνουν άσκηση. O δικηγόρος μπορεί να ακολουθήσει την διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω για να εγγράψει στο e-mail, εκτός από το ίδιο και τους ασκούμενούς του.

Αν οποιοσδήποτε συνάδελφος δεν επιθυμεί να είναι εγγεγραμμένος στη λίστα ενημερώσεων του Δ.Σ.Θ. μπορεί να διαγραφεί πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στα αποσταλμένα emails.