ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την εκδήλωση “Με τη Ζωή… για την Ελπίδα”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στις 19.12.2018  στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. της Νέας Ελπίδας Θεσσαλονίκης υπό την Αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θρακης) που ηταν αφιερωμένη στην ανακαίνιση του Ακουολογικού Εργαστηρίου της ΩΡΛ κλινικής του ΓΠΝ Α.Χ.Ε.Π.Α.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν , η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κα Νοτοπουλου Κατερίνα , η   Πρόεδρος του τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Εφετείου Θεσσαλονίκης Κα Καλλιρρόη Χειμαριου , η Εισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης Κα Τσαρδακλή Δήμητρα , η  Αντιπεριφερειάρχης Κα Βούλα Πατουλίδου, ο διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής Αχεπα Κο Γιάννης Κωνσταντινίδης ,και η Πρόεδρος της Νέας Ελπίδας Θεσσαλονίκης Κα Σασοπουλου Γιώτα.
Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η Γενική Πρόξενο της Αλβανίας Κα Παυλίνα Έβρο και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και Παναγιώτης Ψωμιαδης.    Την εκδήλωση  συντονισαν ο κ. Αναστάσιος  Ντούγκας Ταμιας Δ.Σ.Θ και πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιων Σχέσεων Δ.Σ.Θ και η δημοσιογράφος  Βιβή Αναστασιάδου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Διεθνούς Φήμης
η συνθέτης σολίστ του ακορντεόν
Κα Ζωή Τηγανούρια, με την ορχήστρα της,
2. η χορωδία του Δήμου Βόλβης,
3. το Λύκειο Ελληνίδων,
4. η Σχολή Χορού Χοροτέχνη,
5. Το τμήμα μουσικοθεραπείας Α.Μ.Ε.Α. Σωτήρ,
6. Και το 7° Λύκειο Θεσσαλονίκης Αγιος Παύλος με
συνοδεία  στο πιάνο η κ. Ανδρονίκη Σερενίδου και τη
σοπράνο Anila Teli.