ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, εντός του Δικαστικού Μεγάρου, με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, υπό τη μουσική διεύθυνση Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Ευστάθιος Κουτσοχήνας, η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Εφετείου Θεσσαλονίκης κ. Καλλιρόη Χειμαριού, η Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Ευαγγελία Τσιάλτα, μέλος του Δ.Σ. Δ.Σ.Θ., η οποία επιμελήθηκε της εκδήλωσης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Αμέσως μετά οι αγγελικές φωνές των παιδιών ενθουσίασαν το κοινό, ζέσταναν το κατάμεστο Δικαστικό Μέγαρο, το οποίο πήρε μορφή Μεγαρου Μουσικής,  και μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων.

Οι χορωδίες πλαισιώθηκαν με το πιάνο της Φανής Καραγιάννη, το βιολί της Στεφανίας Χασάπη και Χρήστου Τσακίρογλου και το τσέλο της Σοφίας Βρεττού και Λυδίας Τσάμη. 

Η εκδήλωση έκλεισε με χριστουγεννιάτικα κεράσματα και πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές.