ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. 679/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. 679/2016

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με επιτυχία Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. 679/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Μανωλεδάκης». Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.ΕιρήνηΛοϊζίδου – Νικολαΐδου, Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Κυπριακής Δημοκρατίας και επίσης συμμετείχε ο κ. Ιωάννης Ιγγλεζάκης, αναπληρωτής καθηγητής Νομικής σχολής Α.Π.Θ. και D.P.O. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ.ΣτάθηςΚουτσοχήνας και το συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο κ. ΑναστάσιοςΝτούγκας, Ταμίας Δ.Σ. του  Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα ανέβει στο κανάλι του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο youtube