ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

          Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων (19—21 Απριλίου 2019), στην φιλόξενη πόλη των Σερρών, μετά από 22 χρόνια από το τελευταίο συνέδριο, που είχε λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη (3-6 Ιουλίου 1997). Το Συνέδριο είχε ως τίτλο του «Δικηγορία και Δικαιοσύνη στη νέα εποχή» και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Πρ.Παυλόπουλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το Συνέδριο και απηύθυνε χαιρετισμό κατά την τελετή έναρξής του.

          Από το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν στις εργασίες του συνεδρίου ο Πρόεδρος κ.Στάθης Κουτσοχήνας, ο Β΄Αντιπρόεδροςκ.Γεώργιος Κουτσός, ο Γεν.Γραμματέαςκ.Πέτρος Σαμαράς, ο Ταμίας κ.Αναστάσιος Ντούγκας και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη, Ιωάννης Ανδρουλάκης, Αρετή Σκουνάκη, Γεώργιος Δακουράς, Σπυρίδων Πετρίδης, Αντώνιος Μικροπανδρεμένος, Ευαγγελία Τσιάλτα και Χαράλαμπος Κουρουνδής .

Η ενεργός συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο Συνέδριο αποτυπώθηκε με την επίκαιρη εισήγηση του Προέδρου κ.Στάθη Κουτσοχήνα με θέμα «Αυτοτέλεια και Ανεξαρτησία των Δικηγορικών Συλλόγων», με την εισήγηση-εναρκτήρια ομιλία του δικηγόρου Θεσσαλονίκης κ.Ευάγγελου Σταμκόπουλου με θέμα «Αναδρομή στο 13ο Συνέδριο Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος-Ποιά θέματα απασχολούσαν πριν 22 χρόνια τους δικηγόρους, ποιά η εξέλιξη στην πορεία αυτών των χρόνων» καθώς και με τις καίριες παρεμβάσεις των μελών του ΔΣ ΔΣΘ κ.κ.Γ.Κουτσού, Αν.Ντούγκα, Χ.Κουρουνδή και Α.Σκουνάκη αλλά και δικηγόρων –μελών του ΔΣΘ.   Στο Συνέδριο παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι τέως Πρόεδροι του ΔΣΘ κ.κ. Γ.Ιγνατιάδης, Δ.Γαρούφας, Εμμ.Λαμτζίδης, Ν.Βαλεργάκης καθώς και μέλη προηγούμενων ΔΣ του ΔΣΘ.

 

 

 
 

 

 

 

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }