ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΑΟΥ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΑΟΥ, 
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ. 
 
Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Νίκος Ταχιάοςμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ». 
Τον κ. Ταχιάο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήναςκαι οι κ.κ. Γεώργιος Κουτσός Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δ.Σ.Θ., Πέτρος Σαμαράς, Γ.Γραμματέας Δ.Σ. Δ.Σ.Θ. και Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας Δ.Σ. Δ.Σ.Θ.
Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.Θ. συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α., οι ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και η ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, γεγονός που όχι μόνο θα έδινε πνοή στην καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση αλλά θα αναβάθμιζε γενικότερα και την εικόνα που έχει για αυτές ο πολίτης.
Ο κ. Ταχιάος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι άκουσαν με ενδιαφέρον και προσοχή τα θέματα που τέθηκαν. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, δήλωσε ότι τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του, ενώ επισήμανε την ανάγκη σύμπραξης των φορέων ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τα ζητήματα ασφάλειας της πόλης. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος, στο βαθμό που του αναλογεί, θα σταθεί αρωγός ώστε να συμβάλλει να επιτευχθούν οι στόχοι που θα αναβαθμίσουν το δικηγορικό λειτούργημα, προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη, ώστε ο πολίτης να αγαπά και να σέβεται περισσότερο τις υπηρεσίες που του παρέχονται.