ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ., ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Σοφία Τουντούρη.

Την κ. Τουντούρη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., Ευστάθιος Κουτσοχήνας και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ., Αναστάσιος Ντούγκας. Η κ. Τουντούρη δραστηριοποιείται στο χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας πολλά χρόνια. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ήρθε μέσα από μία εσωτερική ανάγκη προσφοράς στους νέους ανθρώπους, στη νέα γενιά που οραματίζεται ένα μέλλον στον τόπο που γεννήθηκε.  Στη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν στα θέματα που απασχολούν τη δικηγορία και γενικότερα τη δικαιοσύνη, και πως τα θέματα αυτά με την κατάλληλη προώθηση και επικοινωνία μπορούν να βρουν λύσεις. Η κ. Τουντούρη, διαβεβαίωσε ότι, στο βαθμό που της αναλογεί από τη θέση της στο περιφερειακό συμβούλιο, θα έχει την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και θα σταθεί αρωγός στα θέματα που απασχολούν το δικηγορικό σώμα και τη δικαιοσύνη, προς όφελος του δικηγόρου και του πολίτη.