ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Β’ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στην ανακαινισμένη βίλα Πετρίδη. Η έκθεση φωτογραφίας έχει τίτλο «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ» και η διάρκειά της θα είναι μέχρι 30 Ιουνίου 2019. 
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δ.Σ.Θ., κ. Ευαγγελία Τσιάλτα,  καλωσόρισε με χαρά τους καλεσμένους, εξέφρασε το θαυμασμό της προς τους συμμετέχοντες, για την καλλιτεχνική ματιά με την οποία είδαν την πόλη μας, και ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Τσελούδη που είχε την επιμέλεια της  έκθεσης. Δήλωσε ότι οι δικηγόροι για ακόμη μία φορά αποδεικνύουν ότι πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα, είναι προσωπικότητες με πολλές καλλιτεχνικές δεξιότητες και ευαισθησίες. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η συντονίστρια της Επιτροπής Πολιτισμού &Εκπαίδευσης της Β’ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Βάσω Βαταμίδου – Μαρασλίδου.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.Θ. κ. Πέτρος Σαμαράς, ο Ταμίας κ. Αναστάσιος Ντούγκας κα τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γεώργιος Τότσκας, Δημήτριος Φινοκαλιώτης, Βασίλειος Σιαπέρας και Χρήστος Βρίκος. Επίσης,  την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Κώστας Γκιουλέκας, η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής κ.Σύνθια Σάπικα, η Πρόεδρος του Σωματείου Καλλιπάτειρα και υποψήφια βουλευτής κ. Κούλα Γιαννακίδου, και φυσικά οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες όπως οι κ.κ. Αλεξάνδρα Γωγούση, Άνυ Δημητρίου, Αφροδίτη Νέστορα, Βαρβάρα Κουκουτσέλου, Δέσποινα Διονυσοπούλου, Δημήτριος Τσινικόπουλος, Ελισσάβετ Τσινικοπούλου, Καλυψώ Γούλα, Μαρία Σέμπρου, Νικολέττα Καρβαριώτη, Παρασκευή Κουντούρη, Ράνια Σαλπιστή, Σοφοκλής Πενλίδης, Στυλιανή Τρωϊανου, Χρήστος Κουρτίδης και Χρυσοβαλάντης Παπαθανασίου. Το παρόν έδωσαν και μέλη των θεατρικών ομάδων των δικηγόρων όπως οι κ.κ.Ανθή Παπαδοπούλου, Βάσω Σαπουντζόγλου, Δημήτρης Πάλλας, Έμμυ Παντελίδου, Μάγδα Τζίκου και Μαρίνα Πογιατζόγλου.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη βραδιά με δροσερό κρασί και υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών της κ. Βασιλικής Μιδούχα.