ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ. 

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, δικηγόρος κ. Δημήτρης Κούβελας. Τον υποψήφιο βουλευτή, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας, o Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.Θ. κ. Πέτρος Σαμαράς, ο Ταμίας του Δ.Σ.Θ. κ.Αναστάσιος Ντούγκας και ο Πρόεδρος του Τα.Δι.Θ. κ. Νικόλαος Αντωνιάδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζήτησαν θέματα που απασχολούν τα τελευταία χρόνια τη δικαιοσύνη, όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό, τα οποία ο κ. Κούβελας γνώριζε πάρα πολύ καλά από την καθημερινή του εμπειρία στη μαχόμενη δικηγορία, αλλά και ως εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας και Ταμίας 5 φορές για 15 συνεχόμενα έτη στον Ασφαλιστικό Φορέα Προνοίας των  Δικηγόρων Θεσσαλονίκης. Επίσης αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου Ι.Κ.Α. της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων κάτι που θα αναβάθμιζε την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών προς το κοινό όφελος, αλλά θα βελτίωνε και την εικόνα της γύρω περιοχής. 

Ο κ. Κούβελας άκουσε με πολύ προσοχή όλα όσα του τέθηκαν και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μετά την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησε στην αυτοδιοίκηση, για τα προβλήματα της πόλης, αισθάνεται έτοιμος για το νέο αυτό του βήμα. Στα 27 χρόνια της μαχόμενης δικηγορίας του, γνωρίζει καλά τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας. Στόχος του είναι να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για τη σταθερότητα της χώρας και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της δικαιοσύνης κάτι που θα είναι προς όφελος της κοινωνίας στο σύνολο της.