ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς πραγματοποιήθηκε η παιδική καλοκαιρινή γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 στο Άλσος της Νέας Ελβετίας. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη διασκευή του Walt Disney «Αριστόγατες και Αλητόγατοι» σε διασκευή της Έμης Παντελίδου. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κ. Ευαγγελία Τσιάλτα η οποία ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους και όλους όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν στη διοργάνωση και υποσχέθηκε με τη νέα χρονιά να υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις για τα παιδιά. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ., κ.Στάθης Κουτσοχήνας, και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.Θ. κ. Πέτρος Σαμαράς και ο Ταμίας κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

 Στην παράσταση συμμετείχαν οι κ.κ. Μαρίνα Πογιατζόγλου, Βάσω Σαπουντζόγλου, Δημήτρης Τσελούδης, Φωτεινή Ανδριώτη, Ανθή Παπαδοπούλου, Βιβή Παντελίδου, Ζέτα Θεοχάρη, Ελίνα Γεωργίου, Αθηνά Κοτζιάμπαση, Νεφέλη και Ηλέκτρα Χατζοπούλου, Στάθης Μαυρίδης, Στέφανος Στεφανόπουλος, ο οποίος συνόδευε και με την κιθάρα του, Σταύρος Παπαδάκης, Θεογνωσία Πασχαλίδου, Παύλος Παυλίδης, Ξανθίππη Μουράτη, Ντίνα Αποστολίδου, Παυλίνα Παντελίδου, Κάτια Χαλίσκου, Αλκμήνη Κεσίδη – Χαλίσκου και Εύη Κούγκα. Την αφήγηση είχε η κ. Έμη Παντελίδου, και την παρουσίαση ο κ. Παντελής Τσιβελεκίδης.

Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης ακολούθησε διαγωνισμός τραγουδιού με πρωταγωνιστές τους μικρούς καλεσμένους και μαέστρο τον Γιάννη Νισύριο. Η βραδιά έκλεισε με πολύ παιχνίδι και ευχές για καλό καλοκαίρι.