ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μέσα σε εορταστικό κλίμα χαράς και ευφορίας πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς. Στο πρώτο μέρος διασκεδαστές έπαιξαν με τα παιδιά, έφτιαξαν κατασκευές και χόρεψαν με τους μικρούς και μεγάλους προσκεκλημένους. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δ.Σ.Θ. κ. Ευαγγελία Τσιάλτα καλωσόρισε τον κόσμο επισημαίνοντας πως οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης και μία όμορφη αφορμή να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μας ξανά στιγμές της παιδικής μας αθωότητας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ.Γεώργιος Κουτσός και ο Γ.Γραμματέας κ.Πέτρος Σαμαράς, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν στους προσκεκλημένους καλές γιορτές.

Αμέσως μετά, η παιδική θεατρική σκηνή του Δ.Σ.Θ., παρουσίασε, σε διασκευή, το έργο της Ζωής Βαλάση, «Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ». Αξίζει να αναφερθούν όλοι όσοι συνεργάστηκαν για να παρουσιαστεί το έργο: Κείμενο και σκηνοθεσία Έμη Παντελίδου, πιάνο Ιωάννης Νισύριος, κιθάρα Στέφανος Στεφανόπουλος και στους ρόλους, κατά σειρά εμφάνισης, οι: Δημήτρης Τσελούδης, Ναστάσια Γούναρη, Εβίνα Γούναρη, Ελίνα Γεωργίου, Αθηνά Κοτζιάμπαση, Νεφέλη και Ηλέκτρα Χατζοπούλου, Παυλίνα Παντελίδου, Ντίνα Αποστολίδου, Πατεράκη, Θεογνωσία Πασχαλίδου, Ανθή Παπαδοπούλου, Κάτια Χαλίσκου, Μαρίνα Πογιατζόγλου, Βάσω Σαπουντζόγλου, Βιβή  Παντελίδου, Αλκμήνη Κεσίδη – Χαλίσκου, Μαριλένα Σαμασίδου, Στέφανος Στεφανόπουλος, Ξανθίπη Μουράτη, Δημήτρης Κούβελας, Σταύρος Παπαδάκης, Φωτεινή Ανδριώτη, Παύλος Παυλίδης, Ζέτα Θεοχάρη, Νίκος Θεοχάρης. 

Στο τέλος, μοιράστηκαν δώρα στους μικρούς προσκεκλημένους, των οποίων τα χαμόγελα και η συμμετοχή αποδείκνυαν την επιτυχία της εκδήλωσης. 

 
 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης 

 

 

 

 

 

 

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }