ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την παροχή δωρεάν πρόσβασης στην πλατφόρμα νομικών πληροφοριών sakkoulas-online

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σάκκουλα προσφέρει σε όλα τα μέλη του δωρεάν συνδρομή 5 ωρών ετησίως στη βάση νομικών δεδομένων sakkoulas-online (στο σύνολο των ενοτήτων Ιδιωτικό, Δημόσιο, Ποινικό Δίκαιο). Τις επόμενες ημέρες κάθε μέλος του ΔΣΘ θα λάβει στο email του έναν μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης στις εκδόσεις Σάκκουλα. Στη συνέχεια θα εισέρχεται στη σελίδα www.sakkoulas-online.gr/bars/dsth, θα δημιουργεί λογαριασμό στην πλατφόρμα και θα ενεργοποιεί τη συνδρομή του αφού πρώτα ταυτοποιηθεί με τα στοιχεία που απαιτούνται (αριθμό μητρώου ΔΣΘ, ΑΦΜ και μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης).

          Όσοι από τα μέλη του ΔΣΘ είναι ήδη συνδρομητές στο sakkoulas-online αρκεί να συνδεθούν στην πλατφόρμα και να μεταβούν στη σελίδα www.sakkoulas-online.gr/bars/dsth, όπου θα συμπληρώνουν αριθμό μητρώου ΔΣΘ, ΑΦΜ και μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης για να προσθέσουν τις 5 επιπλέον ώρες δωρεάν χρήσης στη συνδρομή τους.

          Στο πλαίσιο της ανωτέρω συνεργασίας, ο ΔΣΘ εξασφάλισε προνομιακή τιμολογιακή πολιτική για όσα μέλη του επιθυμούν χρήση της υπηρεσίας άνω των 5 ωρών, που διαμορφώνεται στο ποσό των 325 Ευρώ/έτος, πλέον ΦΠΑ, για όσες εγγραφές πραγματοποιηθούν έως 31.12.2020.

          Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι δεν έχουν δηλώσει το email τους στον ΔΣΘ να το πράξουν άμεσα, ώστε να λάβουν τους κωδικούς τους.

Με τιμή

          Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Ευστάθιος Β. Κουτσοχήνας                                   Πέτρος Ε. Σαμαράς