Τοποθετήθηκε μηχάνημα αυτόματων ηλεκτρονικών συναλλαγών (easypay) της Τράπεζας Πειραιώς στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε μηχάνημα αυτόματων ηλεκτρονικών συναλλαγών (easypay) της Τράπεζας Πειραιώς στην εσοχή δίπλα στο κλιμακοστάσιο του ισογείου, όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το μηχάνημα ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Τα μηχανήματα easypay έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν κάθε βήμα της διαδικασίας της συναλλαγής. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται είτε με την εισαγωγή μετρητών είτε με χρήση κάρτας Τράπεζας Πειραιώς (πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης).

Οι διαθέσιμες συναλλαγές είναι: εξόφληση λογαριασμών δημοσίων φορέων (π.χ. ΕΦΚΑ), εταιρειών τηλεφωνίας, εταιρειών ενέργειας και πολλών άλλων συνεργαζόμενων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

       Επιπλέον:

·     Διαθέτουν οθόνη αφής με απλές οδηγίες.

·     Διαβάζουν το barcode του λογαριασμού.

·     Δέχονται όλα τα χαρτονομίσματα, αλλά και κέρματα από 10 λεπτά έως 2 ευρώ, αναγνωρίζουν το ποσό που εισάγεται στο μηχάνημα και ελέγχουν όλα τα χαρτονομίσματα για πλαστότητα.

·     Εάν το ποσό που εισάγεται είναι μεγαλύτερο από αυτό της οφειλής, δίνουν ρέστα μέχρι 10 ευρώ σε κέρματα.

 

         Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Ευστάθιος Β. Κουτσοχήνας                                    Πέτρος Ε. Σαμαράς