Fighting Counterfeit in Greece. Anti-Counterfeit actions, methods etc. Introducing Mediation in Anti-Counterfeit actions

Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών διοργανώνει το πρώτο της Ευρωπαϊκό Συνέδριο Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων με θέμα

«Fighting Counterfeit in Greece. Anti-Counterfeit actions, methods etc. Introducing Mediation in Anti-Counterfeit actions».

Το συνέδριο απευθύνεται σε διαμεσολαβητές,  δικηγόρους, και ασκούμενους με ενδιαφέρον στον τομέα της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων,  εμπορικών σημάτων κλπ , καθώς και σε εταιρείες που αντιμετωπίζουν ζητήματα με αντιγραφή των προϊόντων τους, των σημάτων τους κλπ..

Στόχος του συνεδρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σχετικά με τις κατάλληλες διαδικασίες καταπολέμησης παραποιημένων ειδών και την ενημέρωση αναφορικά με τις σχετικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό (επισυναπτόμενο το πρόγραμμα).  

Εκπαιδευτικό Υλικό και βεβαίωση συμμετοχής θα δοθεί με την λήξη του συνεδρίου. E-book του συνεδρίου: 2 εβδομάδες μετά την λήξη του συνεδρίου.

Η εκδήλωση είναι διαπιστευμένη από το Ινστιτούτο Ιταλικών Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων 

Χρόνος Διεξαγωγής:  16 Ιουνίου 2017.

Τόπος: Αθήνα.- Ίδρυμα Ευγενίδου – Λ. Συγγρού 387 – Π. Φάληρο

Ώρα προσέλευσης : 08:30 π.μ. Φόρμα και κόστος εγγραφής εδώ  

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε μέχρι και την Δευτέρα 22/05/2017 (+/- 5 ημέρες)  μέσω της φόρμας εγγραφής για την συμμετοχή σας ή όχι, προκειμένου σε περίπτωση συμμετοχής να είναι έτοιμο το ειδικό ονομαστικό pass συμμετοχής σας.  Δυνατότητα παρακολούθησης του συνεδρίου και μέσω διαδικτύου (περιορισμένη δυνατότητα).  

Χορηγοί Επικοινωνίας : Lawpost.gr, FashionDaily, VibeMagazine.gr, Skywalker      

Mε εκτίμηση
Trademark Companies Association
L. Aleksandras 192A, Athens 11521
Συνημμένα αρχεία: