ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Θεατρικός όμιλος Δικηγόρων του Δ.Σ.Θ
 Ο Θεατρικός όμιλος δικηγόρων του Δ.Σ.Θ προσκαλεί νέα μέλη δικηγόρων και ασκουμένων, προκειμένου να συμπληρώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα, τόσο στις επικείμενες θεατρικές παραστάσεις των Τσιφόρου – Βασιλειάδη “ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ¨ (κωμωδία), οι οποίες θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο και όλο το 2024, όσο και στις μελλοντικές παραστάσεις, εφόσον το επιθυμούν.
Συγκεκριμένα για την παράσταση ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, λόγω μεταθέσεως δύο νεαρών συναδέλφων, θα πρέπει να συμπληρωθεί άμεσα η ομάδα με δύο συναδέλφους (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας έως 35 ετών, και με έναν ακόμη συνάδελφο, ανεξαρτήτως ηλικίας. (μέχρι την έναρξη των διακοπών θα γίνουν ατομικές πρόβες).
Όσες  και όσοι συνάδελφοι αγαπούν το θέατρο και μπορούν να αφιερώσουν τρεις απογευματινές ώρες εβδομαδιαίως (έναρξη τον Σεπτέμβριο) για την παρακολούθηση των προβών (δωρεάν μαθήματα υποκριτικής), παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον συντονιστή της ομάδας Δημήτρη Πάλλα (6977970878, ώρες 11.00-15.00 και 19.00 – 22.00) ή ηλεκτρονικά στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]