Ενημέρωση για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Παραλαβή εκλογικού υλικού από τους Δ.Α. Δήμος Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα μεταφέρει όλο το εκλογικό υλικό (κάλπες, σάκους με ψηφοδέλτια, σάκους με το εκλογικό υλικό για τους δικαστικούς αντιπροσώπους) στα εκλογικά τμήματα το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024. Εκεί αντιπρόσωπος του Δήμου θα το παραδώσει, μαζί με την αίθουσα ψηφοφορίας, στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Όσοι δικαστικοί αντιπρόσωποι επιθυμούν, για τη διευκόλυνσή τους μπορούν να παραλάβουν:

Το σάκο για τις εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των Ελλήνων Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που περιέχει μόνο το υλικό που αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους (μπλε πανόδετος φάκελος, εκλογικός κατάλογος, βιβλία, έντυπα, εγκύκλιοι κ.λ.π.)

Επισημαίνεται ότι όλο το εκλογικό υλικό που θα παραληφθεί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα μεταφερθεί με δικά τους μέσα στα εκλογικά τμήματα όπου διορίστηκαν.

Το εκλογικό υλικό θα παραδοθεί στους δικαστικούς αντιπροσώπους την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 12:00 έως 18:00, από το Περίπτερο 5 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (υπεύθυνος υπάλληλος Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θέμελης Νίκος), προσκομίζοντας οπωσδήποτε το έγγραφο του διορισμού τους και την ταυτότητά τους.

Η πλήρης ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης ειναι στο παρακάτω link:

Ενημέρωση για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου