Δελτία Τύπου Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 01 Μαρτίου 2016

ΘΕΜΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ι.Κ.Δ.Θ. & ADRg

ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον βρετανικό φορέα ADRg Uk συνεχίζοντας τα προγράμματα εξειδίκευσης στη Διαμεσολάβηση σας παρέχουν Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών, στις 21-24 Μαρτίου.

Η Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (Online Dispute Resolution) είναι μία μέθοδος επίλυσης διαφορών με χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους διαμεσολαβητές, οι οποίοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τις συγκεκριμένες δεξιότητες είτε συμπληρωματικά στις διαμεσολαβήσεις τους είτε υποκαθιστώντας τη φυσική παρουσία για εξοικονόμηση του κόστους των μερών, είτε όταν κρίνεται αναγκαίο για άλλους λόγους.

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 8 ώρες, γίνεται ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου και οδηγεί στην λήψη του τίτλου “ADR Group Accredited Online Mediator”.

Κόστος Προγράμματος 500,00€

Δηλώσεις συμμετοχής www.dsth.gr

Θεσσαλονίκη 01 Μαρτίου 2016

ΘΕΜΑ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ι.Κ.Δ.Θ. & ADRg

ΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ (IMAP)

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον βρετανικό φορέα ADRg Uk συνεχίζοντας τα προγράμματα εξειδίκευσης στη Διαμεσολάβηση σας παρέχουν Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Παραστάτη Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση (International Advocacy Mediation Program), στις 1 – 3 Απριλίου

Καθώς η διαμεσολάβηση αναπτύσσεται διεθνώς με ταχύτατους ρυθμούς, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να αναπτυχθεί ο ρόλος των Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση.

Η αποτελεσματικότητα του Νομικού Παραστάτη στη διαδικασία της διαμεσολάβησης μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επίτευξη μιας συμφωνίας και στην επίτευξη της «σωστής» συμφωνίας για τον πελάτη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση να εκπροσωπείτε αποτελεσματικά τον πελάτη σας σε μια διαμεσολάβηση με περισσότερη αυτοπεποίθηση και εξειδικευμένη γνώση. Επιπροσθέτως, η ποιότητα των εκπαιδεύσεων που παρέχει το ADR Group μπορεί να σας βοηθήσει να διακριθείτε στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της συμβουλευτικής δικηγορίας.

Κόστος Προγράμματος 790,00€

Θεσσαλονίκη 04 Μαρτίου 2016

ΘΕΜΑ: ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ι.Κ.Δ.Θ. & ADRg

ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ