ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μέσα σε κλίμα χαράς και ευφορίας πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς. Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς φίλους τους οποίους υποδέχθηκαν τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης υπήρχε άφθονο παιχνίδι, πλαισιωμένο με την κατάλληλη μουσική και στη συνέχεια ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Ευστάθιος Κουτσοχήνας, η Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Ευαγγελία Τσιάλτα, μέλος του Δ.Σ. Δ.Σ.Θ., η οποία επιμελήθηκε της εκδήλωσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Σαμαράς.

Η θεατρική παράσταση, η οποία είχε περιβαλλοντολογικό μήνυμα, ήταν σκηνοθεσία της Έμης Παντελίδου και συμμετείχαν, με σειρά εμφάνισης, οι δικηγόροι κ.κ. Μαρίνα Πογιατζόγλου, Βιβή Παντελίδου, Ανθή Παπαδοπούλου, Ντίνα Καλαμπαλίκα, Ζέτα Θεοχάρη, Κάτια Χαλίσκου, Αλκμήνη Κεσίδη – Χαλίσκου, Αναστασία Μαυρίδη, Εύη Κούγκα, ‘Αννα Ντίνου, Νεφέλη Χατζοπούλου, Ελίνα Γεωργίου, Ευαγγελία Χριστοφορίδου, Έφη Χριστοφορίδου, Στέφανος Στεφανόπουλος, ο οποίος συμμετείχε με την κιθάρα του, Βάσω Σαπουντζόγλου, Νίκος Θεοχάρης, Φωτεινή Ανδριώτη, Στάθης Μαυρίδης, Ξανθίππη Μουράτη, Παυλίνα Παντελίδου, Σταύρος Παπαδάκης, Δημήτρης Τσελούδης, Δημήτρης Κούβελας και Μάριος Όσιος.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και οι καλεσμένοι άλλαξαν ευχές για καλές και χαρούμενες γιορτές.

Πατήστε έδω για να δείτε ένα σύντομο video