ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Θ.

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, δικηγόρος κ. Νικόλαος Καραγιαννακίδης. Τον υποψήφιο βουλευτή, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Γεώργιος Κουτσός, ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.Θ. κ. Πέτρος Σαμαράς και ο Ταμίας του Δ.Σ.Θ. κ.Αναστάσιος Ντούγκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τη δικηγορία και τη δικαιοσύνητα τελευταία χρόνια, όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό αλλά και η ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων κάτι που θα αναβάθμιζε την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών προς το κοινό όφελος, αλλά θα βελτίωνε και την εικόνα της γύρω περιοχής.

Ο κ. Καραγιαννακίδης κατανόησε αμέσως τα θέματα, μια και η ιδιότητα του μαχόμενου δικηγόρου τον φέρνουν καθημερινά αντιμέτωπο με τα προβλήματα αυτά, και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όφελος, πάντα τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη.