ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΕΝΙΕΡΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΕΝΙΕΡΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Δημήτρης Βενιέρης,   την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι  κ.κ.  Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας του  Δ.Σ.Θ. και Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας του Δ.Σ.Θ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου του Δ.Σ.Θ. συζήτησαν με τον κ. Βενιέρη,  τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως ο Φ.Π.Α., οι ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και η ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη παραχώρησης του κτιρίου ΙΚΑ της Πύλης Αξιού στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, γεγονός που όχι μόνο θα έδινε πνοή στην καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση αλλά θα αναβάθμιζε γενικότερα και την εικόνα που έχει για αυτές ο πολίτης.

Ο κ. Βενιέρης, δήλωσε ότι το να ασχοληθεί με την πολιτική πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θεωρεί ότι είναι χρέος του να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην υλοποίηση κρίσιμων μεταρρυθμίσεων, προκειμένου η χώρα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της με ευρωπαϊκό πρόσημο. Επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε η διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει ως δημοσιογράφος εδώ και δεκαετίες με το κοινό της Βόρειας Ελλάδας. Μία σχέση, που όπως είπε, υπηρέτησε πάντα με ήθος, διαφάνεια και ειλικρίνεια και με γνώμονα αυτές τις αξίες είναι αποφασιμένος να συνεχίσει να πορεύεται.